PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, March 21, 2011

MANISSSS…..

Berapa hari yaa…. tak ke udara…

sibuk gila2… kalau dah balik kg … manalah sempat nak update bagai…

tambah pula…. kenduri kawin tiap2 hari …. hari jumaat pun ada …kenduri arwah …

hhuhuu naik muak makan daging  …. macam raya korbanlah  plak …

Nantilah CA tayang gambar kawin dan …. situasi kat kg …. banyak citer ni …..

hahahaahah biasalah cerita-cerriti ………

 

Ni ……. masa sebelum cuti …..

Depan pintu masuk tesco extra …….. mak aiiii … susunan tu… dah telan air liur dah …

korang jangan tak heran ….

aku bedal benda alah ni……

 

2 pinggan ….

Lemak … manis … pekat …. fuhhhhhh melekattttt …..

yang ni  pun ada  ….

Laksa lemak …. tapi CA kureenggg skit ..

apa kejadahnya laksa gi taruk kangkung ngan fish cakes ……

Kuah dia ….sedap…..

boleh boleh laaaa …….

 

Ok chow dulu …… nanti CA bw kat blog korang …

22 comments:

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenduri kat kg mesti meriah kan..

wah makan kat bazar thailand kan.. dia punya tomyam mmg pedas sampai mngalir air hidung.. hehehe

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnyaaa CA....nak carik la ptg kang..kot2 ada kat tesco sini..

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh laksa tu nampak macam sadap!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape tu?
mangga dengan pulut?
tak pening ker?

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..akak..bestnye..

amat menyelerakan...heheh

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu saya tgk org makan pulut + mangga tu..teringin nak try..

DeLancrettLurpak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bikin gegar nafsu saya bila tgk mangga dan pulut ituu!!!


nasib baik mangga dah keluar bersidai dkt Tesco.. esok nak pi beli!

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA, sedapnya laksa tu.betul apa kejadahnya pulak letak kangkung tau.Mangga ngan pulut mesti ko tak boleh tinggalkan.makcik suka nak rasa, tapi takut ngan pulut.

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tesko extra mana ni?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
tul....tomyam ia kaw kaw ... melelh habih air idung ....air mata ... mata air..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaseh
kat tesco len tak tahulah plak....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
koo blum try laksa lemak mak cik plak..lagi sedp

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
sedappp .... lemak manis..... kalau gi Thailand try..... mesti terpikat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cikceriacorner
tu yang bedal sampai 2 pinggan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
sekali cuba ...anda akan jatuh cinta

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@DeLancrettLurpak
bergegar nafsu luar dalam

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina minat Do do Cheng
kita ni takut gak ngan pulut ...tetapi sedap punya pasal...bedal... sakit ...makan ubat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
seberang jaya ....

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam best je laksa lemak tu...nak try lah minggu depan kat tesco extra...heheheh..jgn jumpa ngan CA sudah....

Cempaka Biru said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha.... apa kejadahnya laksa taruk Fishcake? Nasib baik kuah sedap, masih boleh menyenangkan hati...

salam ziarah

entry terbaru: http://gadiscempaka.blogspot.com/2011/03/buat-si-penunggu-result-spm.html

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
pi pi ... jangan tak pi.... kalau CA nampak pun ... CA pejam mata hahahah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cempaka Biru
yaaaa betulllll