PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 23, 2011

JAWATAN KOSONG …..

 

Pada yang berminat …boleh apply ….

DSC06402

 

naik kolek mudik ke kuala …

……..

korang sambunglah sendiri ………….

16 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perangai molek rupa pun ada... saya la tu, hahaha

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagaimanakah kerja kolek lori tu...??

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe
kolek.. jgn tak kolek

saya pernah nampak
papan tanda
'riper kasut'
:D

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kolek? pungut lori ke??? Macam-macam.. :)

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahha...macam2 kan...kolek lori...

Kaseh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kolek tu apa....

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

taknak komen~~saya nak gelak je~hahahahahaa~~

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kolek?

english di melayukan ke???
collect = kolek???

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
heheheh ...sebab tu anda ramai peminat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
heheheheh .... pelikkan bagi org selatan ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
depa ni sesuka ati je kan...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
jenuh nak pungut Kak Cik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
awak mesti tahukan....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kaseh
..... apa yaaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
gelaklah sepuas atimu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
emmmm mungkin ...