PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 5, 2011

KESIBUKAN ….. YANG MENYIBUKKAN …

 

Seminggu kebelakangan ni …. rasanya tak menang tangan..

chek nak blogwalking pun tak sempat

Kehidupan tanpa 3 benda ni….. adalah kosong buat seorang CA…

hahahahaha …. bahasa ….

sony ericson tu dah let go ….. bagi bibik …..

Tiada bermakna kehidupan seorang guru tanpa…. sebatang pen merah .. …

udah … takkan nak wright … buku budak pakai pen biru lakkkan….

kunci keta kura…. habuan merempit nak ke tempat keja…. dan kawasan2 sewaktu dengannya

Tapi yang penting sekali …..

IMG_1747

kehidupan tidak bermakna tanpa … sepinggan nasi campur …. hehehehee

IMG_1752

Yang digaul sama rata …… dengan penuh kasih sayang

Jemput makan …..

24 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat saya teringat kat nasi kandar~hoih!

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak kuah kormak!

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att kejammmm...he.he..lapor dahhhh

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tapi tangan tetap memang mengaul nasik...!

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

telur msk kurma...ala..ala..ala..mane nak cari kat sini...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasik campur kuah banjir.. best!
saya takleh makan kalau nasik kering takde kuah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
nasi kanadaq kuah ccampoq.... huhuh leh nangesss

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
mau banyak mana....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ina
memang kekejaman kelas pertama

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
itu dikatakan air tangan ....
makan ngan sudu mana ada umphhhh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
mai penang ... mai ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
tul..... rasa macam tak cukup korum kan...

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att - betul ker nasi kandar line clear tu tak berapa nak besih.. ada banyak tikus kat premis

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

henpon kasi kat bibik? pergghhh...baiknya majikan...

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols terpikat dan teruja gambo yg nasik tu...
adehhhhhhh!~ terus rasa lapor plak ni!

Lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

isk..isk..akak ni buat org terliur jerk...mencik..kihkih..

kakpah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banjir pinggan tu cik att

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow bestnye kak..nasi tu sangat menyelerakan..heheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
secara ikhlasnya ..... CA tak pernah makan kat line clear tu ...... CA ni bab tempat makan...particular skit .... geliii.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@wahida
heg=hehe... bagi semangat skit kat dia.... keja kuat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
jemput2... jangan malu2

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Lieynanilaz
daku tidak bersalah .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakpah
baru banjir ... belum tsunami lagi

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cikceriacorner
nampak menarikkan ..... sedap belum tentu heheheh