PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, September 30, 2012

KECUT ......

Kecut-kecut pun habis gak .....


6 comments:

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam cikk Att..macam rupa buah rambai..betul ke cik Att

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni kalau makan berebut baru sedap..kalau sorang2 rasanya memang kecut dan dibuang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik Erna Memang pun buah rambai .... beli ... pas tu sangkut dlm plastik ....lupa ....dah kecut . 5api boleh makan lg....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Norhaizan hakim

Betoi2..... apa pun yg jenis berebut ....semua serap kan

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kecut pun kecutlah. Jangan kedut sudah. Kang jenoh nak pakai krim.

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rambai....
Kecur ayaq liur...
Lama dah tak jumpa..
Suka kopek kulit rambai pelan2... Biarkan isinya bulat kekal cantik... Pastu masuk mulut...... Masam2 manis...
Rindunya.... Budak skrg ta kenal dah...