PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, September 23, 2012

HARI CUTI BANGUN AWAL........JGN NAK MEMBUTA ....

Orang tua2 cukup marah ....
Kalau bangun lewat ....
ALLAH lagi murka ...... sebab tak solat subuh ....
.
.
.
.
.
Abg L eman dah balik sana malam tadi ....
Tinggallah CA dengan 3 ketul ni ......
Tak pa ......mentalllllll kuatttt  .....
.
.
.
.
Kurelakan kau pergi satriaku .....kui kui kui

·
·
·
·
K.k.k.k.k....
Nanti ada yang muntah ijau plak .....
.
.
.
Pagi2 ...... jom masuk kebun .....
Bukannn aiiiiiii ..... bibik lerrr
Aiiiii ambik gambooooo jeee .....(riadah gak kannn......)



5 comments:

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KZ ada di Ipoh, bermalam dirumah ibu mertua coz ari ni ada majlis kenduri kawin anak saudara.Cik abang masih membuta,,eleh..semalam kata nak tolong sepupunya masak..dlm mimpi!

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uikkk....siap ada kebun...bagus aaaa....nanti leh buat ladang plak...kan...kan...

Kak Zie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As salam dtg ziarah.

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA,
Dua pagi ni, sabtu akak bangun tak sambung tidur semula sebab nak kepasar.. hari ahad pula nak ke pasaraya beli makanan kucing an pasir kucing. Jika pagi hari Dialysis selalu terasa-rasa nak bangun lewat.. dapat cuti, tak reti pulak nak sambung tidur...

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bangun awal murah rezeki!