PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, September 12, 2012

CUP CAKES MUDAH .......

Petang semalam......
Sedap dok relax ....
Sibudak darjah2 .... bagitau "mama , hari  ni ada jamuan raya kat kelas Kafa"
Mak aihhhh ...... siap request cup cakes ......
.
.
.
Mula2 tu rasa alahai .... malasnya...
Lantak kaulah abang ...... sapa suruh bg tau last minit .....
Hati mak ni kan ..... tak tersampailah pulak ...
Karang orang lain bawa benda makan .... anak kita plak dok melangut tak bawa apa ...
.
.
searchlah ........ CUP CAKES MUDAH .....
Jumpa blog ni ...... nah CA ....siap copy dia punya webpages sekali ......

Cup cakesnya jadi elok .......
Mudah dan senang ..... sapa2 bleh cuba ...
Credit pada tuan blog Zuhaiza's Cheese Tart (korang linkkanlah sendiri ye)



6 comments:

Norhaizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang mudah..sesiapa ada resepi yg best2 bolehle share2 ya...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak yg baik :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 sekolah sekarang kan....

saya dulu zaman sekolah, jamuan raya semua bawak biskut raya aja...makan dgn air sirap ;)

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini pun dah best! dulu2 mmg bwk biskut raya je. hehe..

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa makchaq x dak pun jamuan2 raya..

Hati mak kan..selalu sian kat anak2

zuhaiza's cheese tart said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai tq...bary perasan hari nih...