PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, September 9, 2012

KONON NAK MUDAH......

Frust gak .....

ingatkan bila guna galaxy tab 2 ni mudah update blog ...


Sapa2 yang pandai .....meh ajaq CA

5 comments:

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yang senang guna desktop saja.. Makchaq la..
Guna hat lain semua payah, ngan auto correct la, key kecik sangat, banding jari yg gemok... macam2..

Yg besaq gedabak jugak best...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Den tak do.....tapi mmg susah erk....ahakz

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA...akak pun takleh nak tolong,
nak sebut pun tak reti, apalagi nak tolong, tolong tengok jer boleh laa..

ahem ahemm! saper2 yg ngaku jari dah gemok tu, tak boleh makan beriyani kambing lagi tau...whuahahaha...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bab-bab lagu ni awai-awai saya dah angkat tangan give up. Tak berapa nak celik IT.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

guna tablet mmg kurang best ber blog..kalau saya lah..masih suka guna komputer besar gabak or lappy utk menulis blog :)