PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, September 5, 2012

SALAM AIDIL FITRI ~ terlambat kereta api …

 

Assalamualaikum ….

Menyepi bukan bererti lupa ..

Menyepi kerna kekangan kerja ..

Menyepi juga sebab berhari raya  .. keh keh keh …

Menyepi sebab Abang Leman balik .. beraya .. hahahaha layan suami …..

Value tinggi … bila duduk berjauhan ni …

Minta apa pun dapat …

Request apa pun setuju aja … ikut jaaa…

eeeee…. best tau …..

tapi tak tahan daulat la…. bila duduk jauh ni … bebudak ni la …

minggu pertama ok ..

minggu ke-2 ….. dah la mula seram sejuk sebut nama babah depa..

P1050658

Anak2 dan menantu … perempuan …

P1050666

Anak menantu lelaki termasuk cucu …

P1050670

semua cucu-cucu Hj Salleh bersama Hjh Aisyah dan Hjh Puteh ….

Tahun ni …. tak sempat ambik gambaq semua

overload ….. 8 beradik …. seorang saja yang beraya umah mertua …

7 family …. tak muat …..

Dah tu … tetamu plak ramai ……. tak sempat…

frust gak…..

Satu lagi ….. silap setting … kamera … pic CA semua kelabu asap …

Dok tunggulah ….. ehsan org lain punya kamera … tak sampai lagi …

CA … frust sebab …. jarang kami dapat berkumpul semua serentak mcm ni ..

redha ja …. la kan…..

meh tengok yang ni plak …

.

.

.

.

1

Heheheh sapa lagi … tuan tanah kedaung laa…..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI (rasa belum terlambat lagi )..

Terima kasih kerana masih sudi berkunjung ke teratak CA …

Ampun dan maaf jika selama berblogging ni .. ada terkasar bahasa

Tersilap taip bahasa …..

InsyaAllah … mood update dah datang …

3 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak tinggai ketapi aih, raya sebulan katanya. Saya pun tak blog pasal raya lagi. Dok tunggu gambaq dari orang len gak ni pun.

Salam lebaran....

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari raya Chik Att. Ada lebihkurang 12 hari lagi, kan? :)

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronok raya ramai2, riuh rendah.

Raya kami tahun ni pakat balik runcit2.. paling ramai 3 keluarga (kg pakchaq),
kg makchaq sedih, adik yg duduk rumah pusaka pi bercuti masa raya (tutup kedai tak habaq), makchaq dapat balik rumah adik kat Juru saja..