PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, September 13, 2012

BERAT KEPALA TAUUUUUU.........

Pasai pa pulak tu hheheheh ......
.
.
.
.
.
ni haaaaa budak tecikkkkk ni .....
Sapa lg .......Raniya .....beraya sakan tahun ni ....
Mak2 menakan pun excited lebih......
Yang bongsu lah katakan .....
.
.
.
.
Petang tu .....pengsan budak kecik ni....
Letih kena uli ......
.
.
Hat atas kepala pun berat tak dak dah ...



5 comments:

Kakzakie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Baca tajuk tadi kakak ingatkan Cik Att sakit kepala. Tapi kisahnya ada montel posing dgn bunga besar atas kepala. Comel-cutenyaaa...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik tak letak buah durian atas kepala...:P

cumillll!

Tihara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh cumey je kan :)

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak kecik walau dipengapakan pun tetap nampak comel ek?

cer kita pakai camtu atas kepala, mau sesak hospital bahagia..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala bestnyer .. suka budak yang suka bergaya gitu... comel tau.. dulu anak kecikpun senang nak gayakan sekarang alahai....