PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, September 19, 2012

REMPAH ….. PILIHLAH YANG MANA SUKA ….

 

Pic dalam simpan …

Bila masuk super market …. tak ada benda nak beli …

Jadi … kita jamu2 mata …

Tambah2 ilmu ….

.

.

.

DSC00043

Yang gantung ….

DSC00046

Yang di rak …

DSC00044

Pilih lah yang mana suka ….

Ikut … poket tuan yang membeli …

8 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita baru perasan lada sulah mahal! dan (dah agak lama tau) thyme rasa macam ubat... sekian :)

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan beli kalau tak digunakan. :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sejak tgk rancangan AFC, saya pun suka buat koleksi herbs kat rumah..:P

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok yang mahal tu botolnya hehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
Tapi penyakit ....dah jumpa....beliiiilahhhh ...mcm mana tu ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad hahaha .... tul.tgk depa masak main ketuk2 campak ja ...kan benda alah tu .....

Norhaizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak zan fan kepada lada sulah..mee goreng,bihun goreng,telur goreng..mesti taruk lada sulah.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami dalam rumah, lebih suka lada hitam banding lada sulah.

Especially Masak Kicap, wajib bubuh lada hitam. So stok kena ada selalu.