PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, September 28, 2012

ORG KREATIF NI …MCM2 BOLEH BUAT

 

CA ambik kat SINI

Sapa yang ghajin ….. boleh … buat ..

tapi hati2 yaaaa

7 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rajin dan tak clumsy... org tangan senget macam saya lebih baik lupakan, takut hilang jari! hehe

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul kata KOG.. Jika clumsy... Takjd kreatif jd OKU... Hilan jari...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Di mana ada kemahuan... :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

recycles yg bagus! Saya akan cuba praktik kan

Azian Elias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

MASYALLAHHHH.. pandainya... tak terjangkau dek akal i.

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aslmkum Cik Att. kreatifnya buat dr bootl plastik terpakai je...
re; Att...akak guna spaghetti je

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cute nyaaa...! Buat skop tanah utk gardening pun boleh kan?