PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, September 21, 2012

MUNGEE-MUNGGEE MATAHARI ….

 

Tak ada pun bunga matahari ……

.

.

Hari  ni …. tak ada cerita …

Pukul 4.00 pagi td … jemput abang Leman balik kat bus station ..

.

.

.

Jadi …. hati tengah berbungeee-bungeee…kah kah kah ….

.

.

tak mo cakap banyak …

korang layan je lah … pic ni …

.

.

.

.

.

DSC00054

.

.

Pilihlah yang mana suka

.

.

.

DSC00057

.

.

.

tak habih2 ngan makan ….

.

.

Selamat hari jumaat … Lelaki mukalaf …. solat jumaat

esok sekolah ganti…..heeeee time nilah pulak ada sekolah …

9 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besok bawak le abang leman teman kat tepi kelas, macam budak darjah 1 mak-bapak ngendap² kat tingkap tu, hehe

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat bergembira walaupun terpaksa bekerja. :)

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooo...cakap la dlm ati ada munger..

kita paham, kita paham..

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mungeeee-- munggeee matahari terus ingat kat maya tu ... dan juga jaafar onnn...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboiiii...suka abg leman tau isteri tercinta dtg jemput..:)

ellynadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jenuh cari mana munge matahari tu tau!

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa di tunjuk makanan begini....bikin penasaran la...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak saya pun sekolah ganti gak esok. Tak mau pilih, nak dua-dua boleh?

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ubi kayu? Nak pucuk bleh? hahaha