PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, September 14, 2012

CUTI 3 HARI .......CARI KETENANGAN

Cuti 3 hari ....
Mana nak pi.....
Abng Leman tak leh balik plak....
sob ....sob....sedihhh tau .....
.
.
.
Mana lagi arah tujuan .....
Balik cium ketiak mak  leeeerrr........
.
.
.
Oh kampungku .... tercinta..... (keh keh keh ......sentimental mabuk )......
.
.
.
.
.
.
Nun menghijau gunung ladang dan rimba ...
.
.
.
Sawah je laaaaa...
Balik cium bau kleboqqqq...


16 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ambik gambar sunrise kat sawah tu cantikkkkk :)

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kleboqq tu apa cik att? :D

Qaseh Suhaida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la kita cuti 3hari ni xde plan lagi nak pergi mana. sbb dah terover budget raya so duduk rumah je lah

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makchaq pun sedih.. pakchaq patut balik hari ni dpt cuti 3 hari sampai hari ahad, tau tau boss dia pulak mai dari KL, hari sabtu nak buat meeting.. nyampah.. macam tak tau pulak Kedah cuti Jumaat Sabtu.. sian pakchaq burn tiket..

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Slmt bercuti Chik Att. suka tengok gambar sawah menghijau....damai je..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad ada ....ada....
Nanti CA tayang ....hehhhehh...

Cantik tara .....kamera cap ayam je lah .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga™ kleboq tu .....tanah selut yang dah dilatam2 .....

Kan ke GB org utara .... balik tanya mak ayah ....depa kesti tau ....l

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Qaseh Suhaida samalah kita ...... bonus2 pun terbang habis hehehheh...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makchaq mai kita teriak kuat2 mak chaq .......

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Mamasya naktengok ladang anggur ......tak taulah bila..... itulah saja ada depan mata mama ....layan je lah ....anggap mcm ladang gndum....

Tihara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya view sawah, lama dah tk tgk sawah ni..org kata views hijau menyihatkan mata :)

Bicara Kak Noor said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik Att dok kat kmpong mana ni sebijik macam kampong kak Noor kat bukit jenun dkt pendang tu ish ish rindunyaaaaaaaa

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Balik kampung yang ada sawah dan keleboq? Ohhh sangat jelesssss!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tihara
Btul. Tenang ja hati .....bila dapat tgk kehijauan sawah ni.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bicara Kak Noor saya pun org pendang . Tp pic ni di Tokai ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah bau kleboq tu .....yg ada sentimental tu .....buat kita org kg ni laaaaa. Org bandar .....mesti kata busuk....