PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, September 26, 2012

ENTRY AWAL PAGI ...... DARI RM ALOR SETAR .......

Kuliah radio Malaysia Alor Setar pagi ni ....
.
.
.
.
Sesiapa yang selalu memberi makan orang atau membuat kenduri .... atau bersedekah makanan , Allah akan  membalasnya sepantas pisau menyembelih unta.
.
.
.
.
Jadi .... sebenarnya .... untuk membuat kebaikan dan kebajikan sebenarnya tak susah pun ...
Allah tak melupakan ganjaran but setiap umatnya yang berbuat kebaikan dan kebajikan .... walaupun sebesar zarah ...
.
.
.
Di dalam setiap rezeki kita ada hak org lain ...
.
.
.
2 hari lepas ..... layan astro ...
Sekali ..... tengok channel AEC.... tayang durian balik pulau ...
Aduhai ...
Bleh tengok kat web ni ..... http://www.durian.com.my/
.
.
.
.
Yang ni ...yng kg .....
Penangan tu ...... petang ni nak gi cari lah ...


6 comments:

Norhaizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eh..ada lagi ke durian kat balik pulau chik att?

Nieyl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala...sedap nyer....durian tuh...

eni said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha ah ada lagi durian balik pulau...nanti hujung minggu nak pi cari ni...hehe

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ohh kisah durian juga rupanya...!

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aslmkum Chik Att.tayang durian...buat akk terliur..favorit ni.
semoga Chik Att berjaya dlm permohonan pertukaran....

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menangis tgk durian...sedapnya....