PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, September 24, 2012

HARI NI HUJAN DI PENANG ......SAYA .....

Bangun pagi ni.....nampak bintang ....
Biulll bertangga2....
Pening lalat ....kumbang ...belalang semua datang ....
Maka .....tika guruh berdentum dentam subuh2 sapeeeiii tadi ....
Capai telefon ...tet tet tetv...... "saya mc hari ni ....tak sihat "
Tet tet tet ...tekan no hp bos .... send  ...
.
.
.
.
.
.
Kkkkk......
Moh .....layan pic ...
Pic sebelum puasa .....
Bila update dgn g.tab ni ....
Picnya .... semua kat bawah ....
Hantam sajalah labu .....
Ramai yang komen.... kata bila guna galaxy tab ni ...
Susah update blog .... sebenarnya ....kalau tahu ...
Tak susah pun ...
Nanti bila senang2 .... CA bg tutorial ....
.
.
.
.
Pic ni dr kebun ayah.....
Cempedak yang gedabak tu ...
Hasil perkahwinan antara cempedak dgn nangka ...
Huhhhhh nak angkat pun .... mau separuh nyawa ...
Bg kami .... semua ...tak minat ...sebab ulas dia beaar ..
CA lebih suka cempedak kg ...yg kecik2 ....
Selalunya.... ayah sedekahkan pada sapa yang nak ....
Kalaubtak terbiar ja kat pokok ....busuk ...





4 comments:

Norhaizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yelah..cik att..area batu kawan pun ujan..pakat jadik kedai dobi le rumah saya. Punya la besaq buah tu..sayangnya dibiaqkan busuk bawah pokok.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak ai..besar betul!

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates


Amboiiii besaqnya cempenangka...
akak memang suka cempedak...

Muna Mahdzar-Fadaaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu diah... nak sama besaq dengan Chik Att.
dah lama tak makan nangka dan cempedak... I think dah more than 10 years kot. Elsa langsung-lah tak pernah merasa.... haish...
xoxo