PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, September 29, 2012

CERDIK .......

Semalam beli ni ....
.
.
.
Lepas makan .....
Kecerdikan saya makin  bertambah percent ....


3 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya, pistachios ni di kalangan orang Cina, depa sebut Kacang Ong/Kacang Pandai, kan?

Popular waktu time Raya Cina. I like too. Kalu banding dengan yg dah kopek dan yg ada kulit, yg berkulit tu lebih sedap! Cuma sakit jari la nak kopek.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe, eija pun suka makan kacang cerdik ni, tp tu lah dkt sini mahal pastu sikit, dekat langkawi murah kan, selalu kalau g langkawi mmg borong kacang cerdik ni :)

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau org balik mekah pun selalu bawak balik kacang cerdik ni..rasanya pun kurang masin dari yg ada kat sini.