PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, September 10, 2012

MY SIGNATURE DISH …

 

Haaaaa….. ingat celebriti chef je ka ada …

Chef CA pun ada tau …..

bleh …. rasa setahun sekali saja.

Time bila ?????

Time raya Aidil Fitri ………

.

.

.

.

meh tengok ….

waaa mau tayang skit .

DSC00092

.

.

.

Tahun ni cair skit …….. sebab abang Leman tertambah banyak air …

Tapi rasa…… hahhahhaaah (masuk bakul….. tariksendiri) superrrrbbbbbb …

hahhahahahaha …..

Kalau ada sesapa …. rasa nak menanah bijik mata …

Maaf lah yeeeee ….

10 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik nak rasa... Macamana? :)

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang setahun sekali tu la yang syookkkk

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aduhhh, dok layoq mi kuah pulak. Tang daging tu yg tak tahan....part sedap tu.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mee bandung kah?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik kena tunggu raya pertama tahun depan ....... heeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok rasa mcm celebriti chef gitu kan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah daging tu tang kaki gear box..... dia gedik2 skit tu..... huhuhuh tak tahan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad belum boh nama lagi......

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bila. Oleh dpt rasa ni? Terlioq makchaq

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengok rupa....nampak macam sedap gila tuh!