PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, November 1, 2011

GANGGUAN-GANGGUAN DALAM SOLAT ….

Lihat …dan muhasabah ….
DSC00170
DSC00169
Hilang kekusyukan ….

12 comments:

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg kecik mmg selalu macam tu, dia pun nak solat jugak tu. hehe..

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe... ank2 saya pun mcm nie... klu si abang solat, si adik sibuk nak enterprame....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serupa le ngan anak kite..

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak saya si adik tu pun rupa gitu...dia sibuk duk depan sejadah kita...hehe...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau kita boleh tangkap gambar setan, entah bagaimana pula rupa setan kacau solat kita...:)

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahah...terkadang kta sendiri pun kena ganggu...

Daddylicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...ini namanya dugaan...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asmara ~ dia yang lebih sebenarnya ..keh keh keh

Maira ~ ni time mak solat pun enterprame ....sampai sangkut kat bahu ...

Sudip ~ budak2 kan....

Wahida ~ CA bg satu sejadah kat dia ...tapi dia tumpang gak sejadah kita

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DZZ ~ Setan tu mesti senyum ....

Fadzli ~ samalah kita

Daddylicious ~ coobaaannnn ...

eszek01 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam ziarah

Adat budak² memang menduga kesabaran kita. Tu berbaju kira ok la hehehe

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalau anak saya, siap berguling atas sejadah dgn kuak lentang lagi. Tak cukup tu, dia naik atas kita bila kita sujud. Tarik telekung & masuk dlm telekung toksah cakap la.

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahahahaaaaaaaaa!!!
nampek pender lagi!!!!!!