PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, November 24, 2011

GAYA DAN KEUNGGULAN ~ 3 Ketoi …..

 

DSC00033

Paling tak tahan ..

gaya si baju kuning ..

.

.

.

Tiap-tiap hari soalannya adalah sama ..

“Hari ni kita nak pi mana ?”

.

.

.

Aduhai … anak …

Kesian …..

Maknya … dulu … time cuti ..

create sendiri apa nak buat ..

.

.

.

~ nak masuk hutan rembia

~ nak lastik burung  ..

~ tangkap ikan karin (ikan laga)

~ nak buat chap plong

.

.

Sabarlah anakku ..

Mak & Baba … tak cuti lagiiiiiiiiii ……

18 comments:

hani@debumelukut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahaa...gaya model tu..anak2 akak hari2 tanya "hari ni mummy masak apa?"..

Asmara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuti sekolah mmg mcm2 order budak2 ni kan! hehe..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

posing baik gitu...
ekekekeke

biasalah time cuti ni kan...
konpem nak ajak jalan2 makan angin tu!

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kesian juga bila anak2 terperap kat rumah waktu cuti panjang, kan? :(

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak2 cuti pjg tp mak cuti pendek jer..

acaner??? huhuhu

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cakap kat dia "Hari ni kita gi masjid"

~haha

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak-anak, jom pegi dapor!!! heheh~

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuti sekolah dah bermula...mereka jemu dok rumah kot!!..tu yg hari2 tanya..hihi.

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu belum kira hat terjun main keleboq dalam bendang dan mandi parit tepi bendang...

salam ukhwah terjah dari belog tuan haji hamzah.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hani@debumelukut

nasib dia tak tanya cam tu ... heheheh ..kalau tak jenuh bersilat maknyaaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asmara ~ dah tak ada menda nak buat
... order je laahh ... kan

Miloais ~ Rasanya kali ni terpaksa
bekorban .... cuti ni
turn kami jaga neneknya
... ada
di rumah sekarang ..

Kak Cik ~ nak buat cam nooo ...dengar ajelah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva

nasib lerrr ... ye kann

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga

anak pegi dapooo ... mak masuk bilik buek taik matoo ... heheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

keh keh keh ..... mak yang oening karang ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

yea lah ... mak ayah jee yang keluar ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@JunAina

betoi terjun keleboqq... selut dari hujng kaki sampai hujung rambut ...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, sama le kita, tiap2 hari bangun tido je mesti tanya... "kita nak gi jalan2 mana hari ni ma?"...

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TIGA BURUNG...