PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, November 8, 2011

RENDANG ARNAB

100_2973

100_2974

Cadangan menu …

rendang arnab cicah ketupat ….

aku tengok …. terbayang kucing ..

pejam mata … terbayang kucing …

Tengok kucing terbayang arnab

Akhirnya … muktamad …

.

.

.

.

Rendang ayam  …… cicah ketupat …

.

.

.

Mabuk daging korban …..keh keh keh ….

14 comments:

Gen2Merah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rendang arnab??? wahh, saya tak pernah makan arbnab.. kalau ada peluang pun saya tak sanggup nak makan haiwan secomel itu.. ehehe

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya pun mabuk daging tp makan serupa tu gak. Tambah-tambah bahagian urat....sedapnya!! Kalau check kolestrol, mau naik mencanak-canak sehari dua ni.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesiannya arnab...
comel2 masuk kuali?
tsk! tsk!
nak ilangkan mabuk tak?
stop makan ler...
hah3...

Lieya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hu hu rendang arnab.... memmang terbayang muke kucing.. adehhhh tp orang kate sedap.

luahfikiran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SALAM,
TAK PERNAH MAKAN ! MASAK RENDANG PULAK TU ! ISH, NAK CUBA ! TAPI KAT MANA? SUSAH NAK CARI NI !

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betullah - nampak arnab macam kucing! ;-)

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols penah makan rendang arnab
masa makan tak tau tu daging arnab
dah makan baru tau

sedap juga

tapi lepas tu - memang tak makan dah le
tak sanggup nak makan
terbanyang2 muka arnab yg kiut-miut tu!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau kangaroo, makan tak?

~ekekekeke

Daddylicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lazat sangat rendang arnab...hehe

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak sampai hati nak sembelih...

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eeii..putu pun tak sanggup makan arnab..

kesian rasa...
dah le arnab tu comel

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gen2merah ~ terima kasih sudi menjenguk ke sini ....

Unaizah ~ kat hosptal mesti ramai yang terkorban time ni ..

Kak Q ~ cam na nak stop ... dah depan mata ...

Lieya ~ heheheh .... kucin ... isi dia mesti lembut kan kan ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

LF ~ kat kg kita di rumah nenek kebayan .. arnab banyak ..... tengok ajeee...tak sanggup nak sembeih ..

Kak Cik ~ sedih kan time nak mamah dia

Miloais ~ depa kata sedap ...

DZZ ~ kalau ada .. bleh gak try ... kuat sikit melompat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DaddyL ~ dah cuba kee ..

Sudip ~ sambil sembelih ... meleleh air mata ..

Putu ~ tak baikkan ... heheheheh