PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, November 29, 2011

CUTICURA …

 

DSC00070

bedak ni nostalgia betul …

.

.

.

Dulu kecik2 … membesar dgn bedak ni lah …

itu  … kira hebat dah …

kalau tak …

tempek ngan bedak sejuk jeee…

.

.

.

DSC00075

saya pun nak try lah …

DSC00076

memang besttt …

DSC00078

Lobang hidung …

boleh bikin meriam da…

11 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dulu-dulu-dulu-dulu... pakai tin...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...akak pun ada simpan satu...
nostalgia gitu
sesekali tepek jugak kat badan malam-malam...bila teringatkan emak sob!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul...betul...bedak ni nostalgia...

mokjadeandell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tercari cari gambar anak sulung dengan tin bedak cuticura.Dah macam tepong gomak.kelakar betul

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bedak glamer ni
dari dulu - sampai skang masih ada bertahan di pasaran....

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dulu2 rasa dah mewah kalau pakai bedak ni! :)

mekchu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila terbau je, mesti otomatik mengimbau kenangan lama.. sebati dah hidung ni dgn bau cuticura tuu...

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, ada lagi ye bedak ni...

lama tak jumpa...

eh, mcm kwn saya lak lama tak jumpa...ekekekek...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wujud lagi bedak ni ya..ingatkan dah pupus

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gedek ~ betul ...dulu 2 tin

Q ~ hehehhe .... samalah kita

Liey ~ kenangan kan


Mok ~ jumpa nanti jgn lupa tayang

Milo ~ tak lekang dek zaman kan

kak Cik ~ betulll

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bedak wajib ditepek kat pipi sampai macam teung gomak