PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, November 10, 2011

KAPAL TERBANG

 

Apa ke heiii …….

.

.

.

.

100_2168

Pokok kapal terbang ….

 

Garu2 pala ..

tepuk2 meja …..

Sapalah yang bagi nama …..

8 comments:

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus ek pokok ni...boleh landing kat mana-mana tak payah landing kat airport

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keh keh keh..

CA tepok dahi
gerau tepok airport!

harhar....

Qhaifa Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah

itu ke pokoknya...

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasanya mmg pokok tu mmg glamer ngan nama tu kot

Lieya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pokok kapal terbang???? sungguh tak penah dengar dan tak penah tau... hu hu

eda_ej said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam daun sireh skit rupe die.. =D

Daddylicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk...pertama kali dengar ni...hehe

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..semalam pasal airshow...hari ni kapal terbang pulak