PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, November 10, 2011

Ambil Napas …

 

Aku bengang … kepala aku kembang ..

first ~ tengok result exam Ariff ……

Second ~ online SGM dari pagi tadi tak boleh2 ……  esok last date … apasal aku baru tahuuuu !!!!!!……

 

Aku rasa mahu jerittttttttt ……

takut pulak ada yang pengsan karang ..

Susah pala budak2 .. nak teka  … gajah ke rimau 

keh keh keh …

.

.

.

.

.

ahhhh … balik awal lah …..

7 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sabau... sabau... :)

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balik..beli aiskrim...hias lawa2...lepas tu ngap..hilang tensi....

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar banyak2 CA!

kesian kat uols...

Ros said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam,

Sabar2 ingat kat allah banyak2

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha~~tu banyak sangat makandaging la tu~keh keh~~sabar makcik~

EmpayarUtama said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hadoi camna nak tolon yea?

ernizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SGM tu bkn kena setel sblm 10/11/11 kan?kot2 dh abis tempoh tu yg x leh nak masuk...;-) sabar ek...