PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, November 2, 2011

Bagaimana nak edit gambar guna skill“pencil drawing “….

 

Lihat dulu …

Aisyah1

Aisyah

Ashraff

Ashraff

Ariff

Ariff

.

.

.

tak yah … beli pensel ngan ruber ….

boleh buat ….. pi sini PICJOKE

Korang belasah lah sesuka ati ……

6 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cantiknya. Terima kasih kerana berkongsi pengetahuan. :)

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya dah bookmark .. nanti nak cuba. terima kasih kerana share.

@tune® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam pro gayenye

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dari sekolah, universiti & bekerja, saya masih lagi buat free hand sketching. Tq for the info, menarik tertarik!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ sama sama ...

Al-Lavendari ~ kadang2 try benda gini bleh gak realease tension ..

Tune ~ ye ye je kan

Sudip ~ mesti terra melukis ni ...

Ann Huda (Ate) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ate pun nak try jugak lah nanti. Time kacih chik Att.