PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, November 23, 2011

Entry Bengong …

 

 

DSC00053

 

Padan muka !!!!!!

Tanduk tumbuh …..

4 penjuru ….

selepas berhibernisasi selama  5 hari  ….

keh keh keh …

13 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tidak diluluskan tu siap bold lagi

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa kes ni CA? blur...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kenapakah? Sampai memadankan muka tu!

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siapakah encik anuar itu????
iols tak paham ni...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apsal CA...macam ada yg x puashati jerk...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gedek ~ bagi senang paham ..

Kak Q , Kakcik , Milo & Lie ~ menjawab persoalan . Anuar tu cikgu sekolah CA. Muda , berwawasan dan kuat bekerja... gigih dan pemurah tenaga. Disebabkan satu perkara .... dia nak minta tukar. Dah beberapa kali nasihat tak dengaq2. Close ngan CA ..... Aku geram laaa..... asyik dok layoq nak tukaq ... nak tukaq .... nak tukaq....
Kan kena sumpah , dgn mak kelembai .... tak leh tukaq hahahaha ....
Apa pun .... inilah produk guru yang perlu ada. Tak pernah berkira masa dan tenaga , mudah dipanggil utk membantu ...... mengadakan kelas tambahan tanpa meminta sebarang bayaran .... janji pelajarnya berjaya ..

Bravo ...adikku ..

(ko dah tak perlu tunaikan ikrar nak sujud syukur depan pintu pagar ) keh keh keh

CA tau dia baca blog ni...

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anuar tu en gedekker? kenapakah dipadankan mukanya..

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kasihan Cikgu Anuar.....


:P

Hensem macam Anuar Zain kah? :P

Kenapa surat TAK DILULUSKAN, tapi dimulai dgn 'dengan SUKACITANYA' ?? hahaha

Munnafendy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai...xde rezeki...xpa next time apply lagi=)

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada hikmahnya...

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suspen juga sebab surat tu di mulakan dengan "sukacita saya merujuk .."

ingatkan berita baik.

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul jugak. patut kene la dimulakan dgn dukacita. eheheh~