PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, November 11, 2011

START DAH …..

 

Sampai pukul 12 tgh malam..

aku dok try online SGM ni ….

Jadi cikgu ni … pun ada bengongnya juga …

subuh ni bangun .. buka lagi ..

baru terpikir nak jengok web kementerian ….

Untitled

Sakit jiwa betoiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!

apasal dia tak bgtau awal2 …

.

.

Kenapa kami kalut sangat dengan benda alah online ni …

Sapa yang tak isi …

dan tak capai target ….

.

.

.

.

.

.

.

jawabnya

.

.

.

Kena pegi kursus …

.

.

mak ni ….. sejak kembali remaja ni … keh keh keh ….

dah tak larat dah nak kursus-kursus bagai ni …

dah loya …nak muntah …

Dah boleh hafal2 dah skrip2 kursus …

..

Cikgu2 lain … komeeee … dah ke  ..

ke jadi mcm aku ni …..

.

.

dan …. pagi2 ni ….

aku dah start bersin ..

bersin …dan bersin …

bersin lagi ….

14 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kursus bukanlah menjadi sesuatu yang ditunggu2 lagi saat usia menginjak 'dewasa' ini. ;-)

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian cikgu² zaman skrg

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penambahan beban kerja yg sedia ada..
ekekekeke

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bersin selalu setiap pagi tu tanda resdung tau..:P

apalah nasib yg bakal adik saya hadapi ya...dia start ngajar insya allah tahun depan

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kali terakhir gi kursus 2 tahun lalu..

Yan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal..

masa mengajar dulu pun kurang gi kursus.. tak suka tinggal students.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cikgu tugas mulia...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai cikgu sekarang...banyak beban tugas...adik pun cikgu juga...huhu.

محمد رازيق said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib cikgu-cikgu sekarang

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ betul ..... semnajak "dewasa" keh keh keh ... kelassss Kak Cik ..

KOG ~ sian kan kan .....

MILO ~ ya .... berdentum dentam kata nak kurangkan .... habuk pun tarak

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DZZ ~ apa pun saya suka mengajar ....


Sudip ~ last sekali sebelum puasa ari tu ... tu pun mengantikan org ..


Yan ~ betulll .. budak2 terabai ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Q ~ thank .....semangat balik ..

Liey ~ tapi apa pun ... itu dah tugas kami ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Muhd ~ dah nasib badaannnn ...

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan makin byk kursus.. makin naik pangkat ke?