PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, November 5, 2011

SALAM AIDIL ADHA …. & VIDEO TERHANGAT …

 

CA mengucap Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha ..

Korang buat korban kee…

Ada duit lebih berkepuk2 bawah bantal tu ….. bleh la buat ..

Sekarang ni ….. setumpok daging (tahu tak setumpok tu hapa … cari dalam kamus Bahasa Kedah)

RM 400 … ada gak RM360 .

Kalau kambing …. ada yang menjangkau RM700 ….

Mahal gak kan …..

Nak buat cam na kan ayam pun dah 9 hinggit lebih sekilo ….

Tapi … jangan ada pulak pi buat korban ayam plak …. keh keh keh …

 

Buat santapan semua ..

Dipersembahkan video terhangit ….

Anak2 Kecil TADIS … di Konvokesyen TADIS Negeri Pulau Pinang 2011

SALAM AIDIL ADHA …. 

Diumumkan …… saya cuti sampai rabu …..

.

.

.

Tapi

.

.

.

Tok Laki … cuti Ahad saja …. huwaaaaa …..

5 comments:

Fatin Mraz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam aidil adha kak chik att..
;]

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak aii,,,lamanya cikgu cuti...

EmpayarUtama said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semalam pun anak kecik sambut :)

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam AidilAdha....

suti sakan?

hani@debumelukut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lamanya cuti..mesti tok laki jeles tu..