PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, November 9, 2011

PERTUNJUKAN UDARA PERCUMA ….

 

Ini bukan pertunjukan udara LIMA ….

Juga bukan fighter dari TUDM …..

Photo – shoot dgn camera duck brand …..

masa bersantai-santai … melangut depan rumah nenek kebayan ….

100_3006

100_3007

100_3008

100_3010

100_3011

 

Setiap makhluk Allah punya arah dan destinasi dalam hidup ….

Final destination kita …????? …

zaaassss……….

9 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cantiknya pemandangan itu. :)

Perjalanan hidup kita akan tetap sampai ke destinasinya. Cuma waktunya yang kita tak tahu.

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok cantik.... dan memang pemerhati alam semulajadini...

Faidhatul Arfah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

serius cantiknyaaaaa (;

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya
berawan larat jadiknya dada langit...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cissss..mati mati ingat airshow kat utara..hahahahah

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semlm pun kami ada tembak gambar burung2 terbang sekwn gitu...tapi tak dpt zoom sgt, sbb lens zoom cuma 55mm jer..huhu...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Cik ~ kalau tahu waktunya .... tentu dah tak main blog kan heheheh

Cho Zila ~ bukan pemerhati ..... dah tau nak buat apa ..

Faidhatul ~ thankkk... Salam kenal ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Milo ~ ciptaan Allah ... termaktub cantiknya


DZZ ~ ada juga yang terkena keh keh keh ...

Wahida ~ CA tembak ... lense pun tak tau brp..... tembakkkk jeeee ...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya CA...

cantiknya...cantiknya...

lenkali kalu jumpa pandangan unik camni, silalah tangkap lg ya..
kongsi nengok...