PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, June 30, 2011

AIR LIMENET ….

 

DSC00376

Dulu … zaman 80an ..

sebotol 15 sen …

Nak merasa pun time raya saja la….

Kalau dapat …

isap sikit2 ….

takut habis ….

Orang utara kata …. habih riang laaahh …..

Sekarang dah seriggit lebih …

memang nostalgia betul air ni …..

Terkenang sewaktu dulu ….. hatiku menjadi rindu …..

6 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tempat saya panggil oren bodoh~~time raya beli berkaton2~~pas raya kena pulang botol dengan kotak kayu~haha~~

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ketupat palas....bihun sup...ABC..
limenet...menci tau! org tgh lapar ni....


betul ckp bujal tu, lepas raya kena pulang botol ngan kotak kayu dia sekali...mmg nostalgia lar kan?

CA...CA....
(geleng kepala)

NOR HAYATI PUTRI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg nostalgia la ayaq tu....

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul cakap bujal
kalu dapat beli atau minum air ni
kira hebat sesangat

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Air limenet cap sarsaparilla....kalau tak raya, lepas baik demam...mintak mesti dapat punya,..walaupun murah, bukan senang nak minum...

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik ina panggil oren kampaung. sedap tak banyak gas.