PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, June 23, 2011

Pelam teloq . .


 Minggu ni , minggu buah-buahan.


Jadi entry blog pun bertemakan buah-buahan yang CA jumpa ... heheheh


Pelam teloq...... jangan ingat benda lain saja yang ada teloq...


Pelam pun ada teloq tau ......


Sedap dicolek....


Pelam yang didalam gambar telah selamat dicolek bersama rakan-rakan seperjuangan di Restoran Johnny , Jusco Bandar Perda.






7 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emmm... makan colek2 mempelam ni... amat jauh dari diri iols ye...
iols kalo bab masam2 ni... kurang banyak sangat2...
iols ada gastrik nokkkkk!~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- AI pon cam miloais, x suke masam2...hmmm terasa2 kemasaman nyer...

CHYBKI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak masam ke?

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dari kebun family jugak ke ? sejuk betul tangan yg menanam..menjadi semua buah buah

.:nhalilah:. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wallawei.. colek ngan petis sambil dok bawah pangkin.. perghhhh.. layan abis..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teloq lain, tak sedap dicolek ka?
haaaar3........
sucikan fikiranmu CA, ku maksudkan teloq masin ka...teloq puyuh ka...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Maksudnya..buah pelam telur ke?

1st time dengar ni