PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, July 1, 2011

JANGAN CARI PENYAKIT …

 

Entry pagi jumaat ..

 

DSC00380

Bagi CA ….. padan muka …

korang ??????

16 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

padan telinga...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mike tyson ke hapa?

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- yezz...rase kan...

fISZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

isy..dah jadi bini org pun tak tentu selamat dr kena ngorat yor..ngerila zaman skrg ni.

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama jugak bagi iols : padan muka!

phentermine said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tepuk tangan itu baru telinga belum anggota yang lain. kalau tak insap tak tahulah.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
dah putus...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
sedara kot...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
yoooo ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@fISZ
ttul kan..... tambah2 come2 mcm kita ni kan...heheheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
uoll ...selalu sama kitakan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@phentermine
u are welcome ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng
belum tentu tu ....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

putus tinger takper juger..putus yg anu tu kaluu.....padan anu!

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...yg bini tu pun sama naik kot...betepuk sebelah tangan takkan berbunyik...hehehe