PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, June 29, 2011

Ais Kacang …

 

DSC00371

Sebelah utara ni …

panas sekarang ni …

Pekena ais kacang tepi pantai …

enak …di lawan dengan …

DSC00375

bihun campur mee sup….

dengan dibelai …. angin sepak2 bahasa ..

huhuuhuh …… nanges ….. pengsan ..

14 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ais kacang kalau cukup lemak manisnya memang nyaman! :)

ciketon fazya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pagi ni nampak 2 blog cite pasal ABC..

* org yang semput kena tgk gmbar je..huhu

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mi sup tu amat menggoda~~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iye mmg pengsan

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak saya panggil ambulans??
sekarang??!!

NOR HAYATI PUTRI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya......kat mana makan ni?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
wajib .... tak manis mana bleh layan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ciketon fazya
orang semput .... letak ubat dalam abc...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
tidak dapat dinafikan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
hahahaha ..... ramai yang pegsan ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@DrSinga
mahu ... mahu jadi patient dr singa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NOR HAYATI PUTRI

kat Butterworth ... warung kampung jeee...

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik ina terus lapar . hilang dahaga , sedut ais kacang, cam lemak berkrim je tu.

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat mana ni??????