PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 24, 2011

Cicah garam belacan . .




Pelam pic semalam yang dah selamat masuk perut ..

Kata orang utara ... cicah garam belcan ..

kata orang sebelah lain ... colek ..

tapi aktiviti dan tahap kesedapan nya adalah sama...

Buah itu ... telah menjadi menu tambahan di Restoran Johnny  , Jusco Perda..

Haahahahah ... tak terkata apa2 ...

budak2 waiter ...tu tengok ...

keadaan mak mak budak yang tak sedor diri ....

huhu .... terasa sehingga kini ....

kenikmatan yang tidak terhingga ....

8 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

meleleh tgk....nanges

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoih~potong kat johny kah?

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

since iols tak berapa makan colek2 masam ni..
makanya iols terliur mengenangkan steambot kat johnny's tu! yumyyyyyyyyy!~

Abu Aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya... telioq tengok. Lama tak menyicah..

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- wahhh steamboat...best tu...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe..memang dulu minat gak kat pelam cicah garam belacan ni..tapi dah tua2 ni kureng pulak...

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walah!!!!
mai sepinggannnn!

.:nhalilah:. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terliur tgk pelam ngan cicah tu...