PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 17, 2011

NORA ELENA ..

Dah habis dah …. lega …

kalau tak dok jadi setan bertanduk time-time maghrib …

CA ni jarang sangat layan drama drama ni ..

tapi entah macam mana boleh tersangkut tengok drama ni ..

Jalan cerita dia best …

CA siap … baca novel ni online lagi “Kasih Yang Suci”

Tapi … memang drama ni hanya adaptasi longgar ..

tak ke semua dalam novel diadaptasi ke dalam drama ni ….

 

Yang tv3 ni pun satu kan …

apa kejadah dok tayang drama2 melayu time maghrib ..

banyak lagi masa ….. time tu cuba boh …. zikir2 taubat ka…

Barulah bagi kesedaran …. pada kita ni ….

 

Eh hehe …… apa pun … CA tak mau dah tersangkut ngan drama2 time maghrib ni ….

setan banyak time tu …. yang bertanduk , berjanggut ..

kena insaf…. umur dah tua ….

 

K… selamat berhujung minggu …

CA balik kg esok ……

10 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

arggghhhhhh! again NE!
dah le kat twitter pun sibuk pasal NE -seth tan hapa tah semua tuh

sekali CA pun sama gak sangkut?!

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- selamat blk kampong...best nyer...hati2 di jln raya...

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berhujung minggu cik att..

nantikan pengumuman di belog MDT yer..mana tau rezki hari jumaat :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cerita cerita lagha memang sesuai ditayangkan time maghrib...

~kekekekek..

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA,

minggu depan fasha sandha pulak...

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy weekend chik att.. drive safely

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha....layan jgn tak layan...selamat balik kampung..!!!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nampaknya CIK ATT ubah cara komen, tiada pop-up lagi. Ok ni.

Selamat bercuti.

*Kak Azie tengok Nora tu 4,5 episod akhir jer. Sebelum tu memang tak tengok gak.

GILA...!: Aku Hantar Email Virus ke Email Sendiri?

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lega dah habis...lepas ni takmo sangkut dah..:)

CHYBKI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat sini itu 'Burian' sangat mahal..:(