PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, June 20, 2011

Labu...


  2 biji labu pemberian besan kak ipar yang singgah bertandang d rumah kelmarin. Aduhai CA nak buat apa ya. Pengat labu . . . Kek labu . . . Pai labu . . . Nampaknya 2 minggu ni masakan bertemakan labu. . .

22 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- lepat labu....waahhhh sedapppp...letak inti kelapa...

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haha...turn CA pulak melabu hari-hari:)

yesss..lepat labu..Mantopp!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa Kak Azie kecik2 dulu, kami jenoh makan labu. Mak tanam labu banyak kat batas sawah.

Sampai satu tahap terlalu banyak, kami boleh buat kerepek labu sampai bertin-tin. Sekarang memang tak akan jumpa pun kerepek labu.

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
TAK PERNAH BUAT ... TAPI BOLEH DICUBA...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TopsyTurvyMum
ketulahan hehehehehe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
kerepek labu ... bleh try ni ...

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam & selamat pagi chik Att..

kalau buat lepat labu sila hantar rumah MDT yer.. :)

p/s : CA jgn lupa bg address kat email MDT..CA menang pantun kat blog MDT..tahniah CA

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i vote for pengat labu dan lepat labu..sedap dan susah nak cari..

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jus labu!

ieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

labu labi...hehehe

buat tepung talam tapi yg bawah tu guna labu...sedap.saya pernah makan ja...nak buat tak reti.

en_me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sodappneyr pengat labu kanns.. ehehe

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ukir ala ala Halloween.. lalalalala

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya suka lepat labu...pergghhh...tapi yg selalu jual kat pasar malam, kekurangan labu kelebihan tepung...hehehe

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepat labu beb

iols suker - pastu poskan sepiring kat iols ye!
hik hik hik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva
hahaha ... labu masih dok jadi labu lagi .....

Thank MDT ... dapat gok adiah yeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
pengat labu mungkin ... sebab sonang den nak bueknya....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
hahahaah ...... idea yang memang futuristik ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ieda
hahahaha ... talam pun tak pandai buat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
cadang2 tu ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
orang meniaga ... biasalah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
kalau jadi nanti kita poskan .... gambar yeee....

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hentam saja lah Labuuu!!