PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 10, 2011

Musim buah semakin dekat. .

CA berada di kg . Pokok2 buah berputik lebat. Ayah cakap durian di kebun pun banyak. Manggis dah mula masak. Dokong pun lebat . . . Huh . . Jenuh makan buah tahun ni. . .

10 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehem~~nak join sekaki ble? sekaki je~haha~~

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronoknya... tapi kampung kakcik dah sunyi! :(

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X 2 kaki pun boleh. . . Rezeki Allah kan. . .

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik Alhamdulillah . . . Kg CA masih meriah. . . Lgpun mak dan ayah ada lg

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..bestnye akak..

nak g sana la..mkn buah..heheh

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh musim buah...meriah le kampung....pasar malam jugak...ehehheheh

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada undangan makan buah2an secara percuma tak ni???
wakakakaka

bestnya banyak buah2an camtu...
nak makan pun puas kan!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pokok durian/rambutan/manggis di kampung wife saya tak berbuah pun tahun ni..~huhu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cikceriacorner tak ada masalah kalau CA ada kat kg. Jemput je datang. Selalunya CA pun miss he he. . Ayah kumpul hantar ke rumah

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam,

- best nye...tp xleh mkn durian byk2...nanti demam...hehe