PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 14, 2011

TAU SAR PIAH – HALAL PUNYA ……..

 

 

Baca entry Cik Ina Do Do Cheng ada citer pasai kuih ni …

Jadi terpanggillah untuk memaparkan kuih ni… yang halal punya ..

CA tak berapa suka sangat … setakat sebiji dua tu boleh la…

kat umah pun sama….

 

P1030805

 

Ini dia …… Bakeri orang Melayu yang buat ..

 

P1030806

 

Harga pun tak mahal …..

 

P1030807

 

Sapa yang suka … boleh cari kat sini …

no tepon pun ada…..

 

Ini produk rakan sekursus CA  bulan 3 yang lalu ….

Membantu rakan seagama dalam memasarkan keluaran bumiputera yang halal …

Ke arah memperkembangkan industri halal…… ( heheheheh kenyataan tu …. tak lekeh )

 

wasallam

 

Perhatian  :-

sebab ramai yang tanya : CA perbesarkan alamatnya. Trylah contact pada sesapa yang teringin.Kot2 dia jual by pos.

Yang di Sri Lanka , tak tahulah plak…. kot2 ada special delivery

mana nak tau ….. ibu mengandung ni…doa makbul.

9 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- pernah gak nak beli...nak rase...tp was-was...dah ade halal nye ok la tu...kat mane nk beli tu?

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fevret saya tuh~~alternatif kuih raya tiap tahun~he~~

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka banget ngan kuih ni....ada masa nanti nak cari yg halal punya...:)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh..kena ke Butterworth beli...dia tak pasarkan ke KL ke?

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila makan ni...mulut kena tutup rapat-rapat kalau taknak muka orang kat depan kita berdebu har3...

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sukaaaaa!! suka sgt kuih niii!!

aritu nmpak kt sini mcm kuih tu,tp hampehh..bukannn...sedihnyaaa!!

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohhh... ingat macam kuih pau tu
rupanya cookies
heheheh

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada pon

Ndak seribu daya...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang suka biskut ni..tapi selalu beli kat restoran kelapa sawit kat juru tu...tu pun org kita buat gak, cuma dia letak dalam plastik je, takda la kotak2 bagai..