PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 14, 2011

TAU SAR PIAH – HALAL PUNYA ……..

 

 

Baca entry Cik Ina Do Do Cheng ada citer pasai kuih ni …

Jadi terpanggillah untuk memaparkan kuih ni… yang halal punya ..

CA tak berapa suka sangat … setakat sebiji dua tu boleh la…

kat umah pun sama….

 

P1030805

 

Ini dia …… Bakeri orang Melayu yang buat ..

 

P1030806

 

Harga pun tak mahal …..

 

P1030807

 

Sapa yang suka … boleh cari kat sini …

no tepon pun ada…..

 

Ini produk rakan sekursus CA  bulan 3 yang lalu ….

Membantu rakan seagama dalam memasarkan keluaran bumiputera yang halal …

Ke arah memperkembangkan industri halal…… ( heheheheh kenyataan tu …. tak lekeh )

 

wasallam

 

Perhatian  :-

sebab ramai yang tanya : CA perbesarkan alamatnya. Trylah contact pada sesapa yang teringin.Kot2 dia jual by pos.

Yang di Sri Lanka , tak tahulah plak…. kot2 ada special delivery

mana nak tau ….. ibu mengandung ni…doa makbul.

13 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- pernah gak nak beli...nak rase...tp was-was...dah ade halal nye ok la tu...kat mane nk beli tu?

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fevret saya tuh~~alternatif kuih raya tiap tahun~he~~

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka banget ngan kuih ni....ada masa nanti nak cari yg halal punya...:)

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh..kena ke Butterworth beli...dia tak pasarkan ke KL ke?

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila makan ni...mulut kena tutup rapat-rapat kalau taknak muka orang kat depan kita berdebu har3...

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sukaaaaa!! suka sgt kuih niii!!

aritu nmpak kt sini mcm kuih tu,tp hampehh..bukannn...sedihnyaaa!!

miloaiskurangmanis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohhh... ingat macam kuih pau tu
rupanya cookies
heheheh

uncle gedek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada pon

Ndak seribu daya...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang suka biskut ni..tapi selalu beli kat restoran kelapa sawit kat juru tu...tu pun org kita buat gak, cuma dia letak dalam plastik je, takda la kotak2 bagai..

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
north face
tory burch outlet
adidas clothing
mlb jerseys
ralph lauren polo

air max 90
coach outlet online
ugg boots clearance
coach outlet

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
ralph lauren polo
ecco shoes
coach outlet
off white jordan
red bottom shoes
jordan shoes
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti
asics shoes

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

golden goose
yeezy
curry 4
yeezys
adidas superstars
adidas ultra boost
yeezys
longchamp bags
air max 95
kyrie 5

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeezy supply
balenciaga
kd 12
pandora jewelry
supreme clothing
kobe shoes
supreme clothing
giannis shoes
curry shoes
lebron 16 shoes