PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, June 13, 2011

SAPA TAHU …

 

CA tengah cari  cara macam mana nak download Al Quran ke dalam handphone .

Bukan bacaan ….. tetapi tulisan  …

Jadi kita bolehlah di baca masa bila-bila2 pun …

CA ada tengok abang CA guna …

tapi nak kena pergi download kat Kedai …

alahhhh leceh la….. kat Alor Setar plak tu …

Kalau ada sesapa yang pandai …

mohon nasihat dan bantuan ……

 

Jazakallah Hu Khairan Khasiran……. (CA pun bleh cakap arab oooo)… heheheh

Syukran khasir khasir ………

 

…Image from google

3 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bergantung kepada jenis pelantar.jika dari pelantar android atau IOS.maka boleh dimuat turun dari pasaran applikasi pelantar masing2 memalui telefon bimbit sendiri~

*saya harap saya tak terlalu teknikal~haha~~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

atau nak mudah, beli saja henpon MyIman tu..ada 30 juzuk dalam tu, siap dgn bacaan pelbagai Qari dari Mekah lagi

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA, rasanya cadangan DZ tu lebih praktikal...