PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, June 8, 2011

ZEERO….

 

Sejak kebelakangan ni … mood adalah zeroo ..

idea pun zerooo ..

macam ni ….

DSC00493

pinggan kosong selepas …

roti canai kosong dah habis kena belasah ….

Kak Ipar minta tolong  buatkan cupcakes pun …

tak ada mood nak buat …..

Pada rakan2 …. maaf …. CA ada melawat ke blog kalian cuma tak tinggalkan jejak…

Komen pun tak berbalas…..

Cuma cuti sekolah ni … menunaikan permintaan anak2 pergilah jalan2..

Sehari dua … lepas ke Bukit Merah Laketown … menginap di Suria Aprtment…

Bila mood suda mariiii ….kita citer panjang2 kkkkkk…..

DSC00171

Aisyah …….  duta zerooo ari ni …

Wasallam

10 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kekadang memang tak mood nak buat apa2 pun
apatah lagi nak apdet blog!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboi~~gambar duta apasal teleng plak?he~~

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- ala ala tomei nyer duta zeero tuh.....

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best tak Bukit Merah tu?
rasa macam nak pegi la..

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa lagi yg best kat bukit merah kak.. last skali saya pergi 5 tahun lepas,,waktu bercinta ngan pais

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
tul......... bila mood terbang .....habuk pun tarak...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
terlebih posing .... hahahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@AI
ya ka .....kembang pungkok ni hahahahah .......

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
doc best gak. CA dok aprtmen suria ... dia ada kolam renang besar ... tak yah masuk...waterworld dah.. itu dah cukup ....

Ada geng bloger kita yang ada aprtmen di sana . CA ambik yg tu ... rm150 jaa studio aprtmen 1 bilik. kalau ambil dgn bukit merah lake town ...kena rm250 ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
soo far.... oklah .... budak2 ni janji ada air.... dah tak ingat dunia...