PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, May 3, 2011

SIBUK … ITU ALASAN

 

Assalamualaikum …wrb….

seminggu menyepi …..

bukan tak rindu rinduan nak mengupdate …

tapi ….

kalau dibagi alasan ini ….

nanti … takut orang kata …

hekelehhhh ….. orang lain exam tak bising-bising pun

tak riuh bagi tau orang kampung pun ….

orang len pun belajaq gak ……

tapi ……. itulah hakikatnya  yaaa… dek  dek non semua  ….

sebab …… orang tua belajoooo kan …. otak berkarat …

Tapi yang sebenarnya …..

takut sama …. ini final …. kalau lingkup….

tak sanggup CA nak mengulang paper …..

yang ni pun dah hazabbbb dah ………

habih habih paper yang last tu  …… rasa dunia ni lapang …. tenanggggggg …

pas tu …. sempatlah pi merehatkan otak sekejab …. sempena cuti ni …

yang tu nanti CA citer …….. best tapi sengsara ……

sebagai pengubat jiwa …

CA sajikan …

IMG_0289

kenkadang masammm …

kenkadang manis …

kiranya masam masam manis … gitu …

jemput jemput ……

15 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I HATE EXAM!

I love oranges!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok~komen saya sama macam pakcik gedek~he~~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I hate exam too..~haha

But I like the moment when I received the result..:P

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kagum la kat CA, saya pon cadang nak sambung study thn depan insya Allah, kalau x der aral melintang :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
i also bro... tapi dah terpaksa... belasah jeee

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
bila pulak kooo jadi anak nagkat uncle

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
moment .... kalau receive a good result ..... but .... dia punya debaran subhanallah ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@maira
boleh tu Maira ..... buat jangan tak buat ....

Nieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal. Tima kasih ya kunjung blog saya. Tahniah dah sampai ke penghujungnya belajar tu.
Bila dah tamat belajar rindu pulak suasana di kampus.

Nieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal. Tima kasih ya kunjung blog saya. Tahniah dah sampai ke penghujungnya belajar tu.
Bila dah tamat belajar rindu pulak suasana di kampus.

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alalaaaa..
bila lak saya pulak nak ber-exam ni
malasnyaaaa bukak buku..
kalau buku citer, rajin la.. haha

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalu takda exam, nanti sendiri tak tahu apa yang dok belajaq selama ni. So exam tu sekadar nak uji jer. Tahniah sebab masih mampu belajo. All the best!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nieda
sama sama..... salam kenal

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
bila dah lepas .... memang cam tu .... masa tgh tu ... hazabbbb

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
thank Azie ..... semoga Allah kuatkan semangat kita ..