PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, May 23, 2011

Peperiksaan bermula. .


 Sekarang anak-anak didik sedang memerah otak menjawab kertas peperiksaan bahasa arab. Minggu ini , boleh dikatakan kebanyakan sekolah sedang berlangsungnya PKSR1 . Minggu depan cikgu2 pula berjuang untuk memeriksa kertas. Lepas tu cuti ......


Pada pelajar2 semua ......... selamat berjuang .....

Al Fatihah buat anak2 di Madrasah At Taqwa Hulu Langat yang kembali ke rahmatullah dalam tragedi yang menyayatkan hati.
 Semoga ditempatkan di kalangan orang-orang solihin  ... AL Fatihah ...

Tak perlu diriuhkan... berdaftar atau tidak  di dalam buku daftar dunia .....
kerana .... memperjuangkan kalam Alllah ... tak perlu pendaftaran .....
modalnya .... hanya hati ikhlas dan tawaduk sahaja.....

Wasallam .....

9 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ntahnya~~da jadi macamtu pun sibuk pasal daftar tak daftar~~apa nak bagi bantuan pun kena bersyarat kah?

*hihi~~selamat periksa adik2~~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya setuju...sibuk pasai benda2 kecik aje.. sengaja menimbulkan isu...suka sgt bersyarat2...

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att, cik ina memang benci sangat masa ni orang tengah sedih, masa nilah dia nak investigate. Dalam negara kita cam ni bila dah ditimpa musiabh, masa tu lah nak bongkar bongar file lama. Dorang tak wat kerja ,tunggu musibah kot. tension. Al -Fatihah pada mangsa kejadian.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
menyakitkan atikan ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
yang lain tak berdaftar .... tak dikesahkan pun ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng
apa depa nak heran .... time ni la nak cari populariti ... PRU13 ni ...bungkus pulak rasanya ..

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alfatihah.. untuk anak anak kecil itu

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

my son pun start periksa hari ni... sampai hari khamis...
tapi pagi2 tadi dok bisik kat iols - "mama... kalau saya tak tau nak jawab macam mana?"
alahai.... sayu jer bunyinya...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sungguh malang sekali, bila jika isu tanah runtuh itu dipolitikkan...