PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 26, 2011

Bermain dengan kertas



 Exam hari ni last.
CA dah start berperang dgn kertas jawapan.
Nasiblah ngajo satu pelajaran utk 1 kelas. Jd periksa kertas pun 30 shj lah. 2 paper 60 skrip.
Kertas 1 dah siap , tinggal kertas 2.
Esok lusa siaplah tu.
Semua cikgu2 dok pakat pulun semak kertas , report kena smpai jpn minggu depan.
Apa lagi. . .

Kejo yop kejo. .

12 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chaiyok makcik!!

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul la abang ITU menebas lalang, abang lain malas duduk² depan tv je kot

err, part lalang menebas tak boleh dibantu, hehe

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kertas2 tu lepas tu boleh hantar recycle...

Jangan lupa - green earth, ok?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
ma acih Bujalll ..... semangat niii

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
huihhhh mata pakai kanta ka.....

menebas itu lalang ... tunggu ..CA tebas sekor2 lain yang aku ajar lain yang depa buat ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!

itu kertas .. mau rebus kasi minum .......

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Utk soalan no 2 tu, kenapa nama Zamani di tukar jadi Zaher? ekekeke

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
hahahahah .... memang mata pakai kanta ..... cikgu pun rabun hahahah

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

go go chaiyok!

anak2 MDT masing2 dah merdeka..result pun dah dapat.. :D

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att , bestkan jadi cikgu, boleh check kertas periksa. mesti ada jawapan yang buat chik att tersenyum tak pun marah.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva
anak merdeka ... mak merdeka tak hahahah ......

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng

yang tersenyum ada ...
yang bara membara bak api pun ada ....
lain yang diajar ... lain yang dijawab ....