PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 5, 2011

KURSUS ASAS KEUSAHAWANAN

Ini projek CA cuti sekolah hari tu ..

Saja ja…. mengisi masa yang ada.. sekurang-kurangnya menambah ilmu yang ciput didada ni.

P1030792

Dalam ramai2 tu …. CA ja yang terkeluar dari daerah profesion ..

rata-rata yang datang ..semua dah ada produk sendiri .

Bila time suaikenal …… CA ja … yang tak ada produk …. hahahaha

Tapi ilmu yang dapat ….. Alhamdulillah banyak sangat .

Yang tak tau jadi tau …..

Di sini …… CA dapatlah bertemu dengan usahawan2 iks..

dengar cerita jatuh bangunnya depa nak memasarkan produk diaorang …

 

P1030791

En. Muzaffar … instruktor hari tu ….

Bolehlah … presentattion dia …. cuma kena tambah aktiviti skit … jangan kasi orang mengantuk ….

CA … asyik menguap ja…….

P1030800

aktiviti hilang mengantuk ….

Cikgu dah ariff dah trick ni ……

Antara produk hasil rakan-rakan

P1030802

P1030805

Yang lain tak sempat nak ambik gambaq …

diaorang bagi rasa terus ngap …

antaranya … rempah kari mami , kopi , kuah rojak , homemade choc , minyak kelapa dara , kuih , frozen kuih  dan macam2 lagi…

Itu saja berita hari ni ya murid murid …

entry boringkan …

korang layan je lah ……

8 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tapi belog ni kan produk kamu...?

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi kadang2 semangat tu terus hilang bila kursus habis~haih~~

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya tak minat pergi kursus... (ada sapa² tanya? heh)

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat mane nak dpt info pasail kursus mcm nie...teringin juga...

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus kursus ni CA, kalau ada peluang & masa terluang, saya pun nak join.. :)

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehhehe..saya bile kursus semangat nak buat..pastu lama2 padam sedikit demi sedikit...

heheh..sebab sy malas..

good luck akak...cayok2

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang biskut kacang kuning tu, yang kulit luar dia pastri berlapis2 tu ker CA? sedap tak? merasa ngap ke tak?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya cadangkan awak buat produk paste charkoeytiau Penang asli..kalau best, saya ialah pembeli setianya :)