PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, May 20, 2011

Kem anak soleh


  Sekarang sedang berlangsung ceramah motivasi utk pelajar dan ibubapa tahap 2 yg berlangsung hingga hari ahad. Salah satu bukti bahawa guru sanggup berkorban masa dan tenaga demi memastikan kejayaan anak2 dari segala segi utk melahirkan insan kamil dunia dan akhirat.


Bukan CA nak menunjuk ka apa  atau niat apa2  , sekadar memaparkan secebis .... tugas  rutin seorang guru biasa yang selalu dipandang sebelah mata ....

6 comments:

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

live update ye CA?
:)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
heheheh gitulah doc .... time rajin ...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan at sekolah ker sabtu ahad ni? :P

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn gitu ca.. cik pah slalu hormat karier cikgu nih..kamulah yg mendidik anak anak kami.. nak didik sendiri tak berapa nak pandai..

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka tengok perubahan anak-anak lepas kem...!

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fewittt!!best betul laa ada kem2 ni.lama dah tak join.untung budak2 skang..cikgu sporting gila buat kem2 camni.all the best!!