PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, April 25, 2011

PAGI YANG BLUES

 

Pagi yang blues

sibuk….bagai nak gila…

alangkah bestnya kalau boleh jadi otromen …

boleh fire sesapa… sesuka ati …

DSC06367

layanlah pemandangan Pulau Pinang dari kejauhan ……

bersama ….. duta hari ini … Muhammad Ariff …..

memancing konon

haram tak dapat sekor pun

 

DSC06366

ikan mati ….

Sekadar hiasan .

19 comments:

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ai pun blues jugak. ngantuk sesangat ni

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalu nak fire pun, fire lah jgn sampai terbakar lubang idung sudah la.....Memang memancing tak dapat ikan pun dapat menghilangkan gatal2 tangan nak mancen ni...

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blues memang tak best.
Green yang bagusnya.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02
kita tak ngantuk ....bengang jaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
menyampah ..... manceng .... dapat anak gelama ngan belukang ..... kat penambang pun .... dapat freee jeee kalau takah tu

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NGINAP SRENGENGE
green dah lama dah ayahanada...

kita jangan kalih ....

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

otomen kena tolong mangsa tsunami chik att..he.he..saja nak jadikan isu ..

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn bluess sangat cik at...takdo rezeki tuh namanyaaa...

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

knp chik Att...bengang sampai nak jd atomen ni...
jgn chik Att nnt raksasa muncul kat tengah laut tu...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikan mati tu buat sup sedap.haha~~

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

otomen???
leh kawan ngan abg ajim ni...

hahahahha

jom lah layan lagu still got the blues!
ohhh... itu gary moore dah RIP

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pasti ke tu ikan...?

Nampak macam Taa....

Cheh!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asal Isnin aja, ramai yang manjang blues..~haha

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduih..camnt nak memancing time panas terik tuh..tak pitam ker ?

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hohh.. mana dapat ikan mati tu?

kesiannnn ikan tu.. hehe

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att, satu hari tu jadik pemancing tegar.kecik lagi dah minat.best penang, makcik tak pernah lagi ke sana.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memancing perlukan kesabaran. hehehe. wah kalau saya lah mancing dpt sekor ikan je mesti hot. sebab sabar saya krg
heee
:)

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

otromen nexus lebih power tak dari otromen taro?

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kih3x!mana mai ikan mati tu?

kalo jadi otomen,best kan,ley fire..senang ni nak bakaq ikan.xyah susah2 dok pelekat2 api dah.muehehehe!