PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, May 24, 2011

PUSAT REKRIASI AIR PANAS ULU LEGONG , BALING

 

Kami ke sana tanpa dirancang .

menghadiri kenduri seorang rakan di Bongor , Baling.

Makan tak sedar diri …… sedap …..terbayang sampai hari ni ..

betullah kata orang ….. masakan org Baling memang sedap ….

sampai gambar pun kami tak ambil ….

Selepas usai kenduri  …. kami ke Pusat Rekriasi Air Panas Ulu Legong , Baling

Chalet telah ditempah semasa dalam perjalanan .

CA ambil deluxe chalet RM120.00

Meh layan ….

P1040076

Mercu tanda….. tak sesat dahhh ….

DSC00122

DSC00125

Petangnya kami turun   …… sekadar merendam kaki kat kolam kanak2…

2 orang tu ….. memang tak melepaskan peluang …..airnya suam2 kuku …

DSC00134

chalet kami ….. tak sempat ambil gambar kat dalam ….

DSC00137

DSC00144

Pagi esok masuk lagi ……….. air dah panas . Kolam kanak2 pun dah tak tahan nak masuk …..

DSC00148

Depan chalet kami ada taman permainan ..

Malamnya …….. Baba seorang saja yang turun .

kami semua membuta ……. tapi dilihat ramai yang datang .

Siap bawa khemah lagi …..

Tempatnya cantik dan bersih …..

satu hari nanti cadang nak pergi lagi.

10 comments:

uncle gedek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kolam berendam nampak...

kolam berenang ada tak...?

miloaiskurangmanis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best lah ada kolam2 ni...
anak2 lah best kan????

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus berendam dalam kolam air panas ni...boleh bunuh segala macam fungus dan kuman2 kat kulit tu...:)

ina mail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo pegi sorang ye, tak ajak cik ina.sekarang orang musim berendam ye, sebab musim panas kot.

mozag02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Satu lagi kolam air panas yg terbaik adalah di Felda Sg. Klah, Sungkai Perak terletak kira-kira 100km dari Ipoh ke selatan. Ada 2 punca matair iaitu panas dan sejuk (air gunung) dimana tiada hotspring lain yg ada 2 punca air ni.

Lawati lah http://jomronda-mozag02.blogspot.my untuk melihat tempat2 menarik!

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
nike air max 2015
canada goose outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
ralph lauren polo
nike shoes
adidas nmd
cleveland cavaliers jersey
canada goose jackets
warriors jerseys

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejePhilippines est considéré air jordan pour fille pas cher comme l'un des nombreux pays asiatiques qui sont célèbres pour leur basket nike air max bebe fille collection de fleurs sauvages connues pour leur caractère air nike presto unique dans le monde entier, ainsi que les baskets nike cortez utilisations des fleurs autres que pour l'apparence. Air Jordan 11 France Les méthodes de conservation approuvées doivent permettre de détecter air jordan pas cher livraison rapide les points suivants. Crub la semelle extérieure, plus asics gel homme discount la partie de matériau non-nylon avec le nettoyage du collier. basket nike air max 1 femme pas cher

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
asics shoes
true religion jeans
adidas superstar
coach outlet
nike huarache
kate spade handbags
mbt shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
christian louboutin outlet

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
ralph lauren polo
ecco shoes
coach outlet
off white jordan
red bottom shoes
jordan shoes
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti
asics shoes

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jordan 12
nike air max
supreme clothing
birkin bag
air max 2019
kd 11
off white shoes
air max 97
zx flux
bape hoodie