PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 5, 2011

AYAM MASAK MERAH MADU 10

 

 

 

DSC00900

 

Anak-anak murid yang terlebih kreatif

 

DSC00920

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ini rupanya

kecik kecik dah pandai bab bab madu ni

mana idea yang korang kaup pun tak tau

11 comments:

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bebudak skang ni dah advance nokkkk!~
heheheh

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha! terlebih makan madu kot!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboi~~pandai bena budak sekarang~~

Abu Aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha! Depa ada pertandingan memasak ke?

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang ada apaaa ayam madu, kat insaf ada jual, SEDAP!

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pertandingan apekah ini? nampak menarik je hasilnya...

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam

makan biasa la ,cepat sahaja pandai...

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik Att budak sekarang tak sama cam budak dulu.advance berlebihan .sedap ke ayam masak madu dorang tu?

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kih3x! amboiii..sakan budak2 skang ni.

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tecit tecit pandai bermadu haha...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uik.. budak2 tu ker yg masak???
hebat!!