PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, May 8, 2011

ASHRAFF SEMAKIN STABIL …

 

Terima kasih pada rakan2 yang mendoakan Ashraff.

CA ada juga blogwalking ke blog kengkawan , ada yang tinggalkan komen ada yang tak .

Picture0031

keadaan Ashraff pun dah semakin stabil …..

Doktor …. kata platelet darah putih dia agak tinggi … tandanya jangkitan kuman.

CA pun tak pandai sangat …… cuma berharap tak dak masalah lah …

setakat dah 5 botol air dah masuk dalam badan dia …

dia dah boleh makan dah sikit2 …. badan pun dah segar banyak dah

cakap pun dah banyak … sampai tak berenti-renti  …

petang ni . dia layan ultraman kat  youtube  sampai maghrib ….

sekarang CA suruh dia baca buku … CA plak nakngadap pc

Picture0035

Thank to all nurse yang begitu prihatin ….

and exspecially to our Pediatrician Dr Dinesh 

Harap2 esok dah boleh keluar ward ….

Mak dah tension wehhhhhh

11 comments:

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam CA,

alhamdulillah,syukur

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selaamt malam Chik Att...
dah semakin sihat...harap2 esok boleh keluar ye...

Bayu Kenangan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga cepat sembuh...

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att, ashraf nampak dah ceria tu, Insyaalah dia dah sihat. Sabau ye chik Att, sempat lagi ngadap pc.

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cepat kluar hospital anak chik att~~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ewah silang kaki tu tak tahan...semoga cepat sembuh...

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai..siannya dier..mmg boring dok hospital ni..semuga cepat sembuh.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga cepat sembuh..

berapa bacaan sel darah putih nya?

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah... dah sembuh... sama mcm ijoi hari tu.. jangkitan kuman ya CA... mudah mudahan cepat pulih :)

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

la...ashraf demam ker?
Alhamdulillah dah ok...
my13 pun baru pulih...aritu demam panas...dgn mak2 dia sekali nak terikut2 demam....

CA tu kalau tak dpt ngadap pc...sure boleh mc...heh3

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam my dear...

iols baru tau pasal ni..
maaf ye...

my wish - ashraff cepat sembuh ye...