PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, May 7, 2011

TAK TERDUGA

 

Seminggu ini tak banyak dapat bersiaran.

Sekarang Ca bersiaran langsung dari hospital dari atas kerusi malas.

Picture0024

Inilah sebab kenapa CA bersiaran dari katil hospital …

Pagi tadi …. Ashraff terpaksa admit ward di Bagan Specialist Hospital

selepas muntah muntah dari malam tadi .

Dalam 2 minggu ini kesihatannya agak kurang memberangsangkan.

CApun taktahu …..beberapa kali rujuk ke klinik pakar kanak2 di Butterworth ni

tapi keadaannya masih tidak stabil …..

Akhir bila dia masih muntah2……kami terpaksa bawa dia ke sini …untuk rawatan lanjut .

Alhamdulillah hasil scan dan xray …. semuanya normal.

Cuma masih tunggu keputusan darah sajalagi ..

Ashraff pun makin stabil selepas di masukan 2 botol air.

cuma dia masih muntah apabila ambil makanan …..

Doa CA ….. dia akan makin stabil dan beransur sembuh .

7 comments:

Bigdaddyz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaallah sihat dia nanti ...

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak..

moga ashraff cepat sembuh..amin...

Abu Aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga cepat sembuh...

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Orang kata tido hospital ada hantu... betol ke...?

OK, abaikan soalan tadi...

Cepat semboh ya...!

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam CA,

Insyaallah akan sihat dia.......

sekali-sekala kita diduga Allah....redholah padaNya.

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga asraff cepat sembuh...insyaallah...

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam CA, bila anak2 x sihat, kita pun susah hati kan... bersabar ya CA, saya doakan semoga ashraff cepat sembuh.. amin