PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, May 15, 2011

Second trial. Upload by phone


 Tok wan , masih sihat. Ada d rumah mak dah seminggu. Seronoknya bila mdpt jumpa cicitnya

6 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronoknya masih ada TokWan. Saya tidak pernah ada datuk, dari kedua-dua belah pihak ibubapa saya.

Langsung tak pernah lihat, tak pernah jumpa. Sebab sejak saya kenal hidup, mereka dah tiada.

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboi chik Att update gambar tok wan dari BB ke cangihlah BB ni. cik ina belum ada lagi. seronok ye orang ada tok wan ni.bolehlah manja-manja.

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saye tak pernah pun merasa jumpe datuk ni...
mesti seronokkan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
memang seronok ... dia pun rapat dengan kami ..n Alhamdulillah Allah penjangkan umurnya ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng
Cik Ina bukan BB la..... kita mana ada duit ... nak berbb tu .... tepon cap ayam saja .... try2 pi lah ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ainnoraini
seronok ... dia suka bercerita ...